Mnenja zadovoljnih strank

Spoštovana Vanja,

zahvaljujemo se vam vsem za opravljeno delo in storitev pri prodaji hiše in urejanju dokumentacije.

Skupaj nam je uspelo in zadovoljni smo, da je sedaj urejeno.

Hvala še enkrat.

Prijazen pozdrav.

Darko & Nevenka Peretić

Skupaj nam je uspelo!

Zahvala in pohvala agenciji in ge. Mojci

Spoštovani,

rad bi se zahvalil za ne samo visoko profesionalni, ampak tudi topli človeški odnos in razumevanje gospe Mojce Zadravec, ki je bila pripravljena deliti z menoj tudi svoj težko pričakovani dopust, bila je dosegljiva tudi izven delovnega časa, njena prijaznost in optimizem sta kar nalezljiva, njeno znanje s področja nepremičnin je ogromno in suvereno. Tako me je presenetila hitrost in gladka izvedba prodaje nepremičnine, ker mi je bilo prihranjeno ogromno stvari, ki jih nisem vajen. Tudi drugi člani INSA-e so naju sprejeli tako, da sva se pri njih počutila kot doma, še posebej ga. Vanja Potočnik. 

Tako lahko INSA nepremičnine z veseljem priporočam naprej, saj sem tudi sam sledil priporočilu – in sem popolnoma zadovoljen.

Družbi želim še ogromno uspehov in zmag na področju, ki ga tako dobro obvladujejo.

Milan

Zahvala in pohvala agenciji in ge. Mojci

Zahvala stranke naši kolegici Barbari

Se vam zdi, da je december mesec dobre volje in prijetnih presenečenj ?

Nam se !

Takole je ena od naših krasnih, zadovoljnih  strank presenetila kolegico Barbaro !

Čestitke tudi iz naše strani !

Zahvala stranke naši kolegici Barbari

Najprej HVALA, HVALA, HVALA celotni ekipi INSA.

Želim vam povedati, da ste zelo profesionalna ekipa, VSI. Že pri prvem obisku ste me preseneti, ker res znate prisluhniti stranki, svetujete in na koncu izpeljete posel brez, da bi se morala kot stranka kaj dosti ukvarjat s papirji, ki so pri tem potrebni.

Skratka še enkrat HVALA in vsekakor ste vredni zaupanja in z moje strani vas bom priporočila vsakemu, ki bo razmišljal o nakupu ali prodaj nepremičnine.

Želim vam veliko poslovnih uspehov še naprej.

Katarina

Lepo pozdravljeni,

večkrat se zgodi da ljudje podajamo samo negativne kritike.

Tokrat se jaz obračam na vas z pohvalo vašega agenta g. Jureta Zupan. Pred kratkim sva z partnerjem preko vaše nep. hiše iskala starejšo hišo in se tudi odločila za ogled. Poklicala sva vašega agenta g. Jureta Zupan, ki je bil naveden pod določeno hišo.

Zmenili smo se za ogled. G. Jure naju je pričakal z nasmehom, polno pozitive in prijaznosti. Šli smo na ogled hiše. Glede na to, da sva si ogledala že nekaj hiš z nepremičninskimi agenti, sva bila kot stranka z partnerjem pozitivno presenečena nad profesionalnostjo, odnosom in iskrenim prizadevanjem g. Jureta z vsemi odgovori za najboljši interes najinih vprašanj.

Tudi odgovore za vsa nadaljna vprašanja sva zelo hitro dobila. Čeprav do realizacije hiše ni prišlo želiva prenesti vso pohvalo za vašega agenta g. Jureta. Tudi v bodoče bi si želela pri nakupu nepremičnine tako zaupanja vrednega agenta.

Veliko poslovnih uspehov.

 

Tatjana Šajnovič

Zahvala,

z Vašo agencijo sem zelo zadovoljna, saj drugače ne bi delala z vami že 7 let.

V vsem tem času, nisem imela nobene pripombe. Vse kaj smo se dogovorili je bilo izvedeno “brez pripomb”. Zato sem zelo zadovoljna z agencijo INSA in vašim osebjem.

Lepa hvala še posebej sodelavki Karmen.

Milena Krajnc, Hoče pri Mariboru

Že pred časom ste nama pomagali na poti do najinega “sanjakega” doma. To je bilo v najinih očeh stanovanje na Kardeljevi 73, ki je bilo takrat vse prej kot sanjsko. Kar smo ugotovili tudi med samo prenovo, saj je bilo potrebno vložiti veliko truda. Že po primopredaji sva se nameravala oglasiti pri vas in se vam z drobno pozornostjo zahvaliti.

Žal je bila prenova stanovanja velik zalogaj, ki je od naju terjala veliko časa in potrpežljivosti in sva z obiskom samo odlašala.

Danes popoldan sva si končno vzela čas, zato vas v poslovalnici čaka majhna pozornost v zahvalo za veliko pomoč – ne glede na to, v kateri smeri se je ob samem nakupu kompliciralo ste bili pripravljeni pomagati, svetovati ali celo urediti težavo.

Prednost odlašanja je v tem, da vam lahko v prilogi pošljeva tudi nekaj fotografij, sicer še nedokončno prenovljenega stanovanja, v katerega se bova lahko kmalu vselila.

Še enkrat hvala, za odlično opravljeno delo. Želiva vam obilo uspehov!

Timi in Anemari

Ker mi pogosto primanjkuje časa sem prodajo svoje nepremičnine zaupal INSA nepremičninam.

Uredili so mi vse – moral sem le podpisati prodajno pogodbo, overiti svoj podpis na njej in potrditi prejem kupnine.

Veliko so mi prihranili poti in časa, delo pa so opravili strokovno in kvalitetno.

Hvala INSA nepremičnine !

Dr. Damjan Vidovič

Iskrena zahvala,

Iskreno se Vam zahvaljujem za Vaše sodelovanje pri prodaji in nato pri nakupu stanovanja. Kljub težavni situaciji je vaša pravna služba uspela rešiti vse težave, zato še enkrat HVALA za vse.

Z Vašim strokovnim vodstvom tima in pravne službe, ste mi pomagali reševati resnično velike probleme.

Hvala Vam, želim Vam še vnaprej veliko poslovnih uspehov. Lahko vas samo priporočam drugim !

Vera Krajnc, Maribor

Zahvala ga. Mojci,

Rad bi se iskreno zahvalil ga. Mojci Zadravec pri posredovanju ob nakupu nepremičnine in urejanju pripadajoče papirologije. Kljub rahli kompleksnosti nakupa, je postopek izpeljala profesionalno in zelo dosledno.

Toplo priporočam!

S spoštovanjem in lep pozdrav,

Tomaž Jeras

Spoštovani g. Jure,

ves čas postopka sem se kot udeleženka prodaje naše nepremičnine počutila varno, z zaupanjem v vas in agencijo INSA. Dosegljivi ste bili vedno na telefon, za naša vprašanja v zvezi s prodajo hiše, kar nm je veliko pomenilo.

Hvala za pošteno sodelovanje!

Matjanec Dragica

Pozdravljeni ga Mojca,

pred kratkim sem preko vaše agencije bila kupec stanovanja. Prodajalci so svoje stanovanje oglaševali preko Inse, in s tem je seveda ves nakup potekal preko vaše agencije. “Dodeljena” nam je bila posrednica ga. Mojca.

Od prvega stika s stanovanjem, do končne predaje ključev, nam je bila vedno na voljo. S svojim pozitivnim in profesionalnim odnosom nam je pomagala pri čisto vsaki zadevi. Vedno je bila korak pred nami, in ravno ko smo potrebovali dokument, je ona na to že mislila, in uredila. Tudi vse nesporazume je reševala stokovno in na visokem nivoju, predvsem pa ni nikoli izgubila svoje pozitivne energije!

Na klice je odgovarala v nemogočih terminih, na sestanke hodila ob urah izven njenega delovnika, ter bila vedno dostopna. Ker stanovanja res ne kupuješ vsak dan, ti je veliko stvari neznanka. Ga. Mojca, je vse stvari razložila na enostaven in razumljiv način.

Zaradi nje, bom vašo agencijo sigurno priporočila svojim kolegom in poslovnim partnerjem. Lahko ste izedno zadovoljni, da imate take zaposlene v svoji ekipi.

Z lepimi pozdravi.

Daša Potočnik

Pohvala vsem vam,

Hvala vam za prijaznost, prilagodljivost in korektno vodeni postopek. Res ste izjemna agencija, vse pohvale!

Dr. Jasmina Kerčmar