Prodano Hiša, Dvostanovanjska

Hiša, Dvostanovanjska

PERNICA

Regija: Podravska
Mesto Pesnica
Lokacija: Pernica
Vrsta: Hiša
Tip: Dvostanovanjska
Lega: J/Z
Zgrajeno: 1990
Obnovljeno: 2005 - Zamenjana kritina
Velikost: 234 m2
Zemljišče: 946 m2
Vseljivo: Takoj
Na atraktivni, mirni lokaciji s pogledom na jezero in okolico v kraju Močna, v naselju individualnih hiš – EKSKLUZIVNO prodamo dvostanovanjsko  hišo!

Objekt se nahaja v urbanem naselju stanovanjskih hiš s hitrim dostopom do avtoceste. Dostop do njega je po novi asfaltirani občinski cesti. Zraven je urejeno parkirišče in garaža za 2 vozila.

Postavitev hiše je zasnovana tako, da je večji del zemljišča za hišo. Sama parcela je velika 946m2 in je lepe pravokotne oblike. Delno je ravno, delno pa pod rahlim naklonom. Je zelo lepo urejena z zelenico, okrasnim grmičevjem in sadnim drevjem.

Na zemljišču se nahaja tudi manjši zidan objekt (vinska klet) v velikosti cca. 30m2. Lega zemljišča je sončna in predvsem mirna.

Hiša je klasično grajena med leti 1978 in 1980 ter v celoti dokončana v l. 1990. V l. 2010 je bila delno tudi obnovljena ( 1 nadstropje). Klet je betonska ostalo je klasičen opečni zidak. Ostrešje je leseno in dobro ohranjeno. Streha je dvokapnica, v l. 2006 zamenjano kritino (Lindap ekoklasik). Fasada je klasične izvedbe z 6cm Termoputz sistemom na zunanji strani in 2cm Perlit na notranji strani.

Celotna bivalna površina je vzdrževana. Stavbno pohištvo v kleti in nadstropju je leseno in prvotno ter dobro ohranjeno. Po podatkih GURS-a hiša obsega 234m2 skupne površine in sicer:

Klet obsega garažo, opremljeno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, pralnico/kopalnico, shrambo in kurilnico.

Pritličje obsega hodnik s stopniščem, veliko kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na veliko balkon, spalnico, kopalnico in sanitarije, otroško sobo in vetrolov – vhod. Ta del hiše je bil v letu delno obnovljen (novi tlaki, oplesk, okna….).

Nadstropje obsega kuhinjo z jedilnico, klimatizirano dnevno sobo z izhodom na velik balkon, veliko sobo, spalnico, kabinet, hodnik, kopalnica in sanitarije. Iz balkona je prečudovit razgled na jezero in okolico.

Tlak v sobah je večinoma laminat in keramične ploščice v kopalnicah in hodnikih. Notranje stavbno pohištvo je leseno. Urejeni so vsi potrebni priključki (telekomunikacija/optika, vodovod, elektrika). Fekalije so speljane v kanalizacijo. Meteorne vode so ločene od kanalizacije in se stekajo v drug odtok.

Ogrevanje hiše je urejeno centralno-na radiatorje in sicer na oljno peč.

Okolica hiše je zelo lepo urejena z zelenico in okrasnim rastlinjem. Nepremičnine je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje.
Vseljiva je po dogovoru. Oprema lahko na željo kupca ostane.

PREDNOSTI HIŠE:
– delno obnovljena, nahaja se v urejenem naselju,
– veliko zemljišče za sadni in zelenjavni vrt,
– izredno mirna, sončna lokacija, ki nudi dobro bivalno okolje
– hiter dostop do avtoceste
– urejena kot dvostanovanjska hiša
– kvalitetno grajena in dobro vzdrževana.

Hiša je umeščena na izredno mirni in sončni lokaciji z lepim razgledom. Ima dobro izhodišče za različne aktivnosti. Zaradi svoje neposredne, hitre avtocestne povezave z mestom Maribor/Lenart pa omogoča tudi kulturno, poslovno in družabno življenje.

NAMIG POSREDNIKA: Dobro vzdrževana, delno obnovljena dvostanovanjska hiša z veliko urejenega zemljišča, ki omogoča mirno, kakovostno individualno življenje!
Zemljevid lokacije
Se zanimate za nepremičnino? Kontaktirajte agenta!
Jure Zupan
Nepremičninski posrednik
Jure Zupan
Regija: Podravska
Mesto Pesnica
Lokacija: Pernica
Vrsta: Hiša
Tip: Dvostanovanjska
Lega: J/Z
Zgrajeno: 1990
Obnovljeno: 2005 - Zamenjana kritina
Velikost: 234 m2
Zemljišče: 946 m2
Vseljivo: Takoj
Energetska izkaznica

D

Dodatno: Terasa, Parkirišče, Garaža, Balkon, Klimatska naprava, Cisterna, Optični internet, Vrtec, Šola, Avtobus, Igrišče, Trgovina z živili
Dodatno: Terasa, Parkirišče, Garaža, Balkon, Klimatska naprava, Cisterna, Optični internet, Vrtec, Šola, Avtobus, Igrišče, Trgovina z živili
Več slik najdete na www.insa.si
Opis nepremičnine

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/heps01/domains/insa.si/public_html/wp-content/themes/emigma/single-property.php on line 190