Posredovanje pri prodaji nepremičnine

Odločite se za brezskrbno prodajo nepremičnine po najvišji prodajni ceni. S strokovnim, odgovornim in zanesljivim posredovanjem s strani nepremičninske agencije se bo prodaja nepremičnine spremenila v prijetno in dobičkonosno izkušnjo.

Preberi več

Posredovanje pri nakupu nepremičnine

Odločite se za strokovno pomoč pri iskanju in nakupu vaše sanjske nepremičnine. Z izkušenim in zanesljivim posredovanjem s strani nepremičninske agencije boste brez težav našli nepremičnino, ki bo kar najbolje ustrezala vašim željam, potrebam in pričakovanjem.

Preberi več

Posredovanje pri oddaji nepremičnine

Enostavno in brez skrbi do zanesljivih najemnikov. Prepustite oglaševanje, izvajanje ogledov in izvedbo pravnih postopkov našim strokovnjakom ter s tem prihranite čas, nepotrebne poti in denar.

Preberi več

Posredovanje pri najemu nepremičnine

Hitro in varno do preverjene nepremičnine po ugodni ceni, ki se bo skladala z vsemi vašimi kriteriji. Izognite se stresu in nepredvidenim težavam ob najemu nepremičnine s pomočjo izkušenih nepremičninskih svetovalcev ter bogate ponudbe nepremičnin.

Preberi več

Sestava pogodb, predpogodb ter ostalih pravnih listin

Izognite se zapletom in nepotrebnim stroškom zaradi nepravilno pripravljene pogodbe. Odločite se za strokovno, dovršeno in natančno sestavljeno pogodbo s katero boste ustrezno pravno zavarovani v vašem nepremičninskem postopku.

Preberi več

Vodenje pravnih postopkov in drugih nepremičninskih zadev

Pravilna in strokovna izvedba pravnega postopka pri nakupu ali prodaji nepremičnine je izredno pomembna. Napake v postopku s seboj prinesejo nepotrebne zaplete in visoke stroške, zato prepustite vodenje pravnega postopka strokovnjakom.

Preberi več

Cenitev nepremičnin in davčno svetovanje

Za pridobitev kredita, dokazovanje vrednosti nepremičnine v davčnem postopku, določitev prodajne cene in za številne druge namene, je potrebna cenitev vaše nepremičnine. Kontaktirajte nas in si zagotovite objektivno cenitev nepremičnine ter strokovno davčno svetovanje.

Preberi več

Pridobitev energetske izkaznice

Pred prodajo ali oddajo nepremičnine je pridobitev energetske izkaznice nujna. V kolikor energetske izkaznice za vašo nepremičnino še nimate, vam jo lahko pridobimo mi.

Preberi več

Fotokopirnica

V sklopu naših dejavnosti obratuje tudi fotokopirnica, katera zajema široko paleto storitev.

Preberi več

Menjalnica

V menjalnicah družbe INSA vam nudimo kakovostne menjalniške storitve, ki jih družba opravlja že več kot 25 let.

Preberi več

Tax Free

V podjetje INSA d.o.o. imamo dolgoletne izkušnje z vračilom davka fizičnim osebam za nakupe, opravljene v tujini.

Preberi več

Hude broške

Spletna trgovina Hude broške vam nudijo najpestrejšo, najugodnejšo ponudbo brošk.

Preberi več