Prodano Zemljišče, Stavbno zemljišče

Zemljišče, Stavbno zemljišče

LIMBUŠ

Regija: Podravska
Mesto Maribor
Lokacija: Pekre
Vrsta: Zemljišče
Tip: Stavbno zemljišče
Zemljišče: 1169 m2
Vseljivo: Enota je pripravljena
Stavbno zemljišče za investicijo ali individualno gradnjo na atraktivni lokaciji med Radvanjem in Pekrami – Lackova ulica – EKSKLUZIVNO prodamo!

Velikost zemljišča je 1169 m2 in je skoraj v celoti ravno. Je podolgovate pravokotne oblike, širine cca. 15m in dolžine cca. 75 m.

Dostop je po občinski asfaltirani cesti. Po podatkih lokacijske informacije z razširjenimi podatki predstavlja 50% površine kmetijsko zemljišče, 50% pa je stavbno zemljišče v ureditvenem območju naselja – območja za individualno stanovanjsko gradnjo – gosta pozidava.

Vodovodno in kanalizacijsko omrežje se nahaja ob zemljišču oz. v neposredni bližini.

Možen je nakup tudi sosednjega zemljišča v velikosti 1600 m2.

Več informacij lahko dobite po telefonu – Jure Zupan tel.: 040/79 10 79. Lokacijska informacija je bila pridobljena 15.11.2022 in je na voljo v naši pisarni.

Lokacija je zanimiva, odmaknjena od mestnega vrveža le nekaj minut vožnje iz centra Maribora. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. PRIPOROČAMO vsem, ki si želijo urediti novi dom v urejenem naselju ali ki želijo investirat v novogradnje.
Zemljevid lokacije
Se zanimate za nepremičnino? Kontaktirajte agenta!
Jure Zupan
Nepremičninski posrednik
Jure Zupan
Regija: Podravska
Mesto Maribor
Lokacija: Pekre
Vrsta: Zemljišče
Tip: Stavbno zemljišče
Zemljišče: 1169 m2
Vseljivo: Enota je pripravljena
Dodatno: Mestni prevoz
Dodatno: Mestni prevoz
Več slik najdete na www.insa.si
Opis nepremičnine

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/heps01/domains/insa.si/public_html/wp-content/themes/emigma/single-property.php on line 190