Prodano Zemljišče, Stavbno zemljišče

Zemljišče, Stavbno zemljišče

ŠENTILJ V SLOVENSKIH GORICAH

Regija: Podravska
Mesto Šentilj
Lokacija: Štrihovec
Vrsta: Zemljišče
Tip: Stavbno zemljišče
Lega: južna
Zemljišče: 2834 m2
Vseljivo: Enota je pripravljena
Stavbno zemljišče na mirni in sončni lokaciji, na lepi razgledni točki v naselju Štrihovec, občina Šentilj, EKSLUZIVNO prodamo!

Naselje Štrihovec se nahaja ob magistralni cesti Pesnica – Šentilj in je le 5 minut vožnje oddaljeno od občine Šentilj. Vsa potrebna infrastruktura (trgovine, šola, vrtec, pošta..) se nahaja v Šentilju.  

Lokacija je več kot odlična, mirna, v bližini avstrijske meje.  Do zemljišča vodi asfaltna občinska cesta, le zadnjih nekaj metrov do parcele je travniška pot, cesto je potrebno še izdelati. Preko ozkega travniškega pasu, ki sedaj predstavlja neposredni dostop do parcele, bo prodajalka z novim lastnikom sklenila tudi služnostno pogodbo za dostop.

V okolici je nekaj stanovanjskih hiš,  tudi novogradenj.  Teren je pod rahlim naklonom, lega je južna.  Zemljišče v izmeri 2834 m2 je dovolj veliko za postavitev družinske hiše (ali več teh). Na zemljišču je dovolj prostora za ureditev sadovnjaka, vrta ali drugih dodatnih objektov. Na zemljišču že stoji pomožni,  nedokončan objekt, ki se lahko dalje koristi ali pa se odstrani in se na tem mestu postavi nova stavba.

Komunalni priključki so v bližini, v planu je tudi izgradnja javnega komunalnega omrežja. Vodovod je oddaljen cca 100 m.

Nepremičnina je prosta vseh bremen (razen služnosti od Elektra Maribor) , prevzem je možen takoj po plačilu kupnine. Kupec ne nosi dodatnih stroškov za storitve nepremičninske agencije.
Lokacijska informacija za gradnjo se nahaja v pisarni Insa in Vam jo na zahtevo lahko pošljemo. Med priloženimi fotografijami je tudi prikaz mej parcele.

PREDNOSTI NEPREMIČNINE:
– stavbno zemljišče (v celoti);
– velika površina, na kateri si brez večjih prostorskih omejitev lahko zamislite raznoliko gradnjo;
– komunalna infrastruktura v bližini (voda, elektrika);
– ena lepših lokacij v tem okolišu.

NAMIG POSREDNIKA: izjemno lepa lokacija, kjer si lahko zgradite svoj idiličen dom in uživate v prečudoviti naravi!

Zemljevid lokacije
Se zanimate za nepremičnino? Kontaktirajte agenta!
Barbara Fašnik
Nepremičninski posrednik
Barbara Fašnik
Regija: Podravska
Mesto Šentilj
Lokacija: Štrihovec
Vrsta: Zemljišče
Tip: Stavbno zemljišče
Lega: južna
Zemljišče: 2834 m2
Vseljivo: Enota je pripravljena
Dodatno: Avtobus
Dodatno: Avtobus
Več slik najdete na www.insa.si
Opis nepremičnine