Najem nepremičnine po ugodni ceni

Postopek najema nepremičnine zajema veliko dejavnosti, katerih pravilna izvedba vpliva na vaše končno zadovoljstvo. Pred najemom nepremičnine je priporočljivo preveriti pravno in dejansko stanje, kar je pogoj za ocenitev njene vrednosti.

Izognite se nepotrebnim zapletom

Napačno ocenjeno stanje povzroči finančno škodo ob najemu nepremičnine (prevelika prodajna cena, pomanjkljiva dokumentacija, nepotrebmi sodni postopki ipd.).

najem nepremičnine

Enostaven in varen najem hiše, parcele, stanovanja ali poslovnega prostora

Kadar se odločimo za najem nepremičnine, je potrebno ustrezno zavarovati svoj položaj v prodajni oziroma najemni pogodbi (ara, pravočasen prevzem nepremičnine, odgovornost prodajalca za napake, možnost hrambe originalnih pogodb do plačila celotne kupnine, pravočasen vpis v zemljiško knjigo, itd).

Sodelovanje z nepremičninsko agencijo vsak najem nepremičnine spremeni v prijetno izkušnjo.

Izberite strokovnost in zanesljivost

Vsak korak, ki je izjemnega pomena pri najemu nepremičnine, za vas prevzamemo mi. Tako boste v ves najemni postopek vključeni brez stresa ali strahu. Natančno bomo preverili pravno stanje nepremičnine za katero se odločate in svetovali pri izbiri najboljše nepremičnine za vas.

Velik prihranek časa in denarja

Prizadevamo si za osebni in individualni odnos z vsako stranko in naročnikom. Na podlagi vaših želja, potreb in pričakovanj pripravimo seznam nepremičnin, ki ustrezajo vašim pogojem za najem. Tako boste svoj dragoceni čas namenili le tistim nepremičninam, ki predstavljajo velik potencial.

Brez pravnih napak in dodatnih postopkov

Kadar se najema nepremičnine lotimo v lastni režiji, tvegamo napake in oškodovanja. Različne pravne napake vodijo do neželenih sodnih postopkov, ki postanejo dodatno finančno breme. Naši izkušeni agenti so strokovno usposobljeni za vodenje najema nepremičnine, zato tovrstna tveganja z lahkoto odpravijo.

Najnovejše informacije iz nepremičninskega trga

V agenciji vsakodnevno in iz minute v minuto spremljamo stanje na nepremičninskem trgu. Za vsako stranko vzpostavimo natančen sistem iskanja na različnih portalih. To nam omogoča hitro odkrivanje za vas ustreznih in zanimivih nepremičnin, ki jih morda sami ne bi zasledili. Rezultat je vam prilagojena ponudba nepremičnin, ki vodi do uspešnega zaključka v procesu najema nepremičnine.

Vedno na voljo

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali pri najemu nepremičnine.

Nepremičninski postopek

Celoten nepremičninski postopek zahteva izvedbo številne dejavnosti, ki določajo uspešnost prodaje, najema, oddaje ali nakupa nepremičnine. Več o celotnem postopku v spodnji povezavi.