Nakup nepremičnine po ugodni ceni

Postopek nakupa nepremičnine zajema veliko dejavnosti, katerih pravilna izvedba vpliva na vaše končno zadovoljstvo. Pred nakupom nepremičnine je priporočljivo preveriti pravno in dejansko stanje nepremičnine, kar je predpogoj za ocenitev njene vrednosti.

Izognite se nepotrebnim zapletom

Napačno ocenjeno stanje povzroči finančno škodo ob nakupu nepremičnine (prevelika prodajna cena, pomanjkljiva dokumentacija, nepotrebmi sodni postopki ipd.).

Enostavno in varno do nove hiše, parcele, stanovanja ali poslovnega prostora

Ob samem nakupu nepremičnine je potrebno ustrezno zavarovati svoj položaj v prodajni oziroma najemni pogodbi (ara, pravočasen prevzem nepremičnine, odgovornost prodajalca za napake, možnost hrambe originalnih pogodb do plačila celotne kupnine, pravočasen vpis v zemljiško knjigo, itd).

Sodelovanje z nepremičninsko agencijo vaš nakup spremeni v prijetno izkušnjo.

Izberite strokovnost in zanesljivost

Vsak korak, ki je izjemnega pomena pri nakupu nepremičnine, za vas prevzamemo mi. Tako boste v ves nakupni postopek vključeni brez stresa ali strahu. Natančno bomo preverili pravno stanje nepremičnine za katero se odločate in svetovali pri izbiri najboljše nepremičnine za vas

Velik prihranek časa in denarja

Prizadevamo si za osebni in individualni odnos z vsako stranko in naročnikom. Na podlagi vaših želja, potreb in pričakovanj pripravimo seznam nepremičnin, ki ustrezajo vašim pogojem. Tako boste svoj dragoceni čas namenili le tistim nepremičninam, ki predstavljajo velik potencial.

Brez pravnih napak in dodatnih postopkov

Kadar se nakupa nepremičnine lotevamo v lastni režji, tvegamo napake ali druga oškodovanja. Različne pravne napake vodijo do neželenih sodnih postopkov, ki postanejo dodatno finančno breme. Naši izkušeni agenti so strokovno usposobljeni za vodenje nakupa nepremičnine, zato tovrstna tveganja z lahkoto odpravijo.

Najnovejše informacije iz nepremičninskega trga

Naši agenti vsakodnevno in iz minute v minuto spremljajo stanje na nepremičninskem trgu. Za vsako stranko vzpostavimo natančen sistem iskanja na različnih portalih. To nam omogoča hitro odkrivanje za vas ustreznih in zanimivih nepremičnin, ki jih morda sami ne bi zasledili.

Za vas vodimo postopek nakupa

  • preverimo dejansko in pravno stanje nepremičnine,
  • izvedemo prenos lastništva, (pripravimo ustrezno pogodbo ter ostalo dokumentacijo),
  • pomagamo pri iskanju najugodnejšega financiranja,
  • sledimo izvajanju plačil – kupnin,
  • ter na koncu opravimo primopredajo nepremičnine.

Nepremičninski postopek zajema številne dejavnike in opravljene poti, ki vodijo do uspešnega zaključka nakupa. Več informacij najdete na spodnji povezavi.