Enostavna oddaja nepremičnine brez zapletov

Odločitev, da bomo nepremičnino oddajali v najem običajno s seboj prinese veliko skrbi in stresa. Poznati je treba pravne postopke, davčne posledice, predvsem pa je izziv, kako najti zanesljive najemnike, ki bodo redno plačevali najemnino in ne bodo povzročali škode na nepremičnini. Izberite strokovno pomoč in se izognite nepotrebnim zapletom pri oddaji nepremičnine. 

Prednosti sodelovanja z nepremičninsko agencijo

Oddajte svojo nepremičnino enostavno in brez skrbi s tem, da prepustite izvedbo prijazni in zaupanja vredni nepremičninski družbi. Strokovno, odgovorno in zanesljivo namesto vas vodimo celoten postopek oddaje nepremičnine.

Osebni pristop

Naš trud je namenjen osebnemu in individualnemu odnosu z vsako stranko in naročnikom. Zaupajte nam vaše želje, potrebe in pričakovanja. Na podlagi tega bomo zasnovali vašim kriterijem prilagojeno oglaševanje in vam na ogled pripeljali resne in zanesljive najemnike, ki bodo ustrezali vašim kriterijem.

Pravno svetovanje

Pri oddaji nepremičnine vam nudimo objektivno mnenje in strokovno svetovanje. Vodimo vas skozi vso potrebno dokumentacijo in vas opozorimo na morebitne pasti. Priskrbimo za pravno svetovanje in strokovno ter kakovostno izvedbo pravnih postopkov. S tem preprečimo pravne zaplete in nepredvidene stroške, ki so s tem povezani.

Prihranite čas in denar

Namesto vas poskrbimo za oglaševanje vaše nepremičnine, skrbimo za komunikacijo s potencialnimi najemniki, izvajamo oglede nepremičnine, uredimo vso potrebno dokumentacijo in poskrbimo za vse ostalo, kar zajema postopek oddaje nepremičnine. S tem vam prihranimo čas, nepotrebne poti in denar.

Nepremičninski postopek, ki bo oddajo vaše nepremičnine spremenil v prijetno izkušnjo

Postopek prodaje, nakupa, oddaje ali najema nepremičnine zajema veliko točk, katerih pravilna izvedba vpliva na vaše končno zadovoljstvo. Z našim nepremičninskim postopkom bo oddaja vaše nepremičnine enostavna in uspešna.