Prodaja nepremičnine enostavno in brez skrbi

Prodaja nepremičnine je ena izmed najpomembnejših odločitev v življenju in prav pomembne življenjske odločitve nam običajno povzročijo največ skrbi in stresa. Zato prepustite izvedbo prodaje vaše nepremičnine prijazni in zaupanja vredni nepremičninski družbi. Strokovno, odgovorno in zanesljivo namesto vas vodimo celoten postopek prodaje  nepremičnine.

Izberite izkušeno agencijo in prodajte vašo nepremičnino po najvišji prodajni ceni. 

Prednosti sodelovanja z nepremičninsko agencijo

Zagotovite si uspešno prodajo vaše nepremičnine brez skrbi in zapletov

Osebni pristop

prodaja nepremičnine

Naš trud je namenjen osebnemu in individualnemu odnosu z vsako stranko in naročnikom. Zaupajte nam vaše želje, potrebe in pričakovanja. Na podlagi tega bomo zasnovali vašim kriterijem prilagojeno oglaševanje in vam na ogled pripeljali resne potencialne kupce. S tem se boste izognili nepotrebnemu zapravljanju časa s kupci, ki na oglede nepremičnih prihajajo zgolj iz radovednosti.

Pravno svetovanje

Pri prodaji nepremičnine vam nudimo objektivno mnenje in strokovno svetovanje. Vodimo vas skozi vso potrebno dokumentacijo in vas opozorimo na morebitne pasti. Priskrbimo za pravno svetovanje in strokovno ter kakovostno izvedbo pravnih postopkov. S tem preprečimo pravne zaplete in nepredvidene stroške, ki so s tem povezani.

Prihranite čas in denar

Namesto vas poskrbimo za oglaševanje vaše nepremičnine, skrbimo za komunikacijo s potencialnimi kupci, izvajamo oglede nepremičnine, uredimo vso potrebno dokumentacijo in poskrbimo za vse ostalo, kar zajema postopek prodaje nepremičnine. S tem vam prihranimo čas, nepotrebne poti in denar.

Nepremičninski postopek, ki vašo prodajo nepremičnine spremeni v prijetno izkušnjo

Postopek prodaje, nakupa, oddaje ali najema nepremičnine zajema veliko dejavnosti, katerih pravilna izvedba vpliva na vaše končno zadovoljstvo. Nepremičninski postopek vključuje storitve, ki vašo prodajo spremenijo v uspešno.

Odkup vaše nepremičnine

V skladu s skupnim dogovorom vam nudimo možnost odkupa vaše nepremičnine. Za dodatne informacije nas kontaktirate na telefonsko številko 02 33 05 800 ali 040 66 90 66 ali nam pišite na e-naslov branko@insa.si.